

12 yr old Holiday Programme Schedule

Teaching Team – Megan, Josh, Georgia, Izzy – Glyn on Monday Meet and Greet and Tuesday morning and all the team for news and sharing each day

General Daily Schedule

9-9.15am - Sharing - Groups A (Studio 6 or Dance Studio)

9.15 - 9.30am - Warm up- Ice Breaker - Introduce theme - (Studio 6 or Dance Studio)

9.30- 10.10am (35 - 40mins) Session 1

Group A - Creative Drama/Adventure -

10.10- 10.25 (15 mins) - Break - Groups A

10.25 - 11.05am (35 - 40mins) Session 2

Group A - Song & Dance -

11.05- 11.45am (35 - 40mins) Session 3

Group A - Music & Song -

11.45 - 12.15pm (30 mins) - Art n Craft - Session 4

12.15- 12.30pm (15mins) Drama Games, Morning Round Up & De brief

MONDAY 12th February

9-9.15am - Sharing - Groups A (Studio 6 or Dance Studio)

9.15 - 9.30am - Warm up- Ice Breaker - Introduce theme - (Studio 6 or Dance Studio)

9.30- 10.10am (35 - 40mins) Session 1

Group A - Creative Drama/Adventure - Georgia

10.10- 10.25 (15 mins) - Break - Groups A

10.25 - 11.05am (35 - 40mins) Session 2

Group A – Song & Dance – Megan/Josh

11.05- 11.45am (35 - 40mins) Session 3

Group A – Music & Song – Izzy

11.45 - 12.15pm (30 mins) - Art n Craft - Session 4

12.15- 12.30pm (15mins) Drama Games, Morning Round Up & De brief

© Centre Stage School of the Arts 2018

All course titles, content, supporting documentation, reports, profiles and assessments given in hard or soft copy remain the sole property of Centre Stage School of the Arts, as indicated. No party has the right to reproduce the property in part or full, without the prior consent of stated owner.



TUESDAY 13th February

9-9.15am - Sharing - Groups A (Studio 6 or Dance Studio)

9.15 - 9.30am - Warm up- Ice Breaker - Introduce theme - (Studio 6 or Dance Studio)

9.30- 10.10am (35 - 40mins) Session 1

Group A - Creative Drama/Adventure - Glyn

10.10- 10.25 (15 mins) - Break - Groups A

10.25 - 11.05am (35 - 40mins) Session 2

Group A - Song & Dance - Josh

11.05- 11.45am (35 - 40mins) Session 3

Group A – Music & Song – Josh/ Izzy

11.45 - 12.15pm (30 mins) - Art n Craft - Session 4

12.15- 12.30pm (15mins) Drama Games, Morning Round Up & De brief

WEDNESDAY 14th February

9-9.15am - Sharing - Groups A (Studio 6 or Dance Studio)

9.15 – 9.30am – Warm up- Ice Breaker – Introduce theme - (Studio 6 or Dance Studio)

9.30- 10.10am (35 - 40mins) Session 1

Group A - Creative Drama/Adventure - Georgia

10.10- 10.25 (15 mins) - Break - Groups A

10.25 - 11.05am (35 - 40mins) Session 2

Group A – Song & Dance – Megan

11.05- 11.45am (35 - 40mins) Session 3

Group A - Music & Song - Josh/ Izzy

11.45 – 12.15pm (30 mins) – Art n Craft – Session 4

12.15- 12.30pm (15mins) Drama Games, Morning Round Up & De brief

© Centre Stage School of the Arts 2018

All course titles, content, supporting documentation, reports, profiles and assessments given in hard or soft copy remain the sole property of Centre Stage School of the Arts, as indicated. No party has the right to reproduce the property in part or full, without the prior consent of stated owner.



THURSDAY 14th February

9-9.15am - Sharing - Groups A (Studio 6 or Dance Studio)

9.15 - 9.30am - Warm up- Ice Breaker - Introduce theme - (Studio 6 or Dance Studio)

9.30- 10.10am (35 - 40mins) Session 1

Group A - Creative Drama/Adventure - Georgia

10.10- 10.25 (15 mins) - Break - Groups A

10.25 - 11.05am (35 - 40mins) Session 2

Group A - Song & Dance - Josh

11.05- 11.45am (35 - 40mins) Session 3

Group A - Music & Song - megan

11.45 - 12.15pm (30 mins) - Art n Craft - Session 4

12.15- 12.30pm (15mins) Drama Games, Morning Round Up & De brief

© Centre Stage School of the Arts 2018

All course titles, content, supporting documentation, reports, profiles and assessments given in hard or soft copy remain the sole property of Centre Stage School of the Arts, as indicated. No party has the right to reproduce the property in part or full, without the prior consent of stated owner.