

Rehearsal Schedule – Lara's Saturday Class The Greeks - 2023/24

TERM 1

Half Term - 16th - 22nd October

Saturday 28th October 2.30pm - 4.30pm Saturday 5th November 2.30pm - 4.30pm Saturday 11th November 2.30pm - 4.30pmSaturday 18th November 2.30pm - 4.30pm 25th Saturday **November** 2.30pm - 4.30pm

Saturday **2nd December** 2.30pm – 4.30pm

Session cancelled due to Centre Stage Christmas Show – Make up session **Sunday 21st January 2024 – 1.30pm – 3.30pm – Studio 4**

Saturday **9**th **December** 4.30pm – 6.30pm

*Line learning Progress Check!! *

Saturday **16**th **December** 2.30pm – 4.30pm

CS WINTER/CHRISTMAS BREAK - 16th December - 7th January 2024 (3 weeks)

TERM 2

* Line learning deadline by 8th January - All lines must be completely learnt solidly! *

** Please Note some of the following rehearsals take place outside of regular class time**

Saturday **13**th **January** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - 5.30pm (1 hr Extended TBC - Gratis)

Saturday **20**th **January** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - 5.30pm (1 hr Extended TBC - Gratis)

Sunday 21st January 1.30pm – 3.30pm – St 4 (in lieu of Christmas show 1st Dec)

Saturday **27**th **January** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - 5.30pm (1 hr Extended TBC - Gratis)



Saturday **3**rd **February** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - 5.30pm (1 hr Extended TBC - Gratis)

Saturday 10th February (Public Holiday Chinese New Year)

Half Term - 12th - 18th February

Saturday **24**th **February** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - **5.30pm** (1 hr Extended - Gratis)

Friday 1**st **March** 4.30pm – 6.30pm

6.30pm - *7.30pm (1 hr Extended - Gratis)

(5.30pm - 6pm - Supper Break)

Saturday **2**nd **March** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - **5.30pm** (1 hr Extended - Gratis)

Friday 8**th **March** 4.30pm – 6.30pm

6.30pm - **7.30pm** (1 hr Extended - Gratis)

(5.30pm - 6pm - Supper Break)

Saturday **9**th **March** 2.30pm – 4.30pm

4.30pm - 5.30pm (1 hr Extended - Gratis)

Sunday 10**th **March Additional Rehearsal** – 9.00 – 12.30pm – (3.5 hr extra)

Please note outside of regular rehearsal day & times And

session is for Gratis

TECHNICAL REHEARSAL* FULL CAST REQUIRED

Friday 15**th **March** 4.30pm – 6.30pm

6.30pm - 7.30pm (1 hr Extended - Gratis)

AND

Saturday 16^{th} March 2.00 pm - 6.00 pm

(2 hr Extended - Gratis)

SHOWS 1 & 2

Friday 22nd March Call time 4.30pm 6.30pm - Show 1

Saturday 23rd March Call time 2.00pm 3.30pm - Show 2