

Rehearsal Schedule – Ali's Group S1000AE DNA 2024/25

TERM 1

Saturday	21 st	September	10am -1.15pm
Saturday	28 th	September	10am -1.15pm
Saturday	5 th	October	10am -1.15pm
Saturday	12 th	October	10am -1.15pm
Saturday	19 th	October	10am -1.15pm

CS Half Term Break - 21st - 27th October

Saturday **2**nd **November** 10am -1.15pm

Saturday **9**th **November** 10am - 1.15pm

Please Note: Extended and Additional Gratis Rehearsals take place going forward from here

Sunday	10 th	November	*9am – 12-15pm	*Standby Emergency* TB confirmed
Saturday	16 th	November	10am - 1.15pm 1.15pm – 2.15pm	(1 hr Extended Rehearsal - Gratis)
Saturday*	23 rd	November	10am - 1.15pm 1.15pm – 2.15pm	(1 hr Extended Rehearsal - Gratis)
Saturday	30 th	November	*9am – 12-15pm 1.15pm – 3.15pm	Earlier Start** (2 hr Extended Rehearsal - Gratis)
Sat urday	7 th	December	—10am – 1-15pm 1.15pm – 2.15pm	— (1 hr Extended Rehearsal Gratis)

Session cancelled due to Centre Stage Christmas Show – Make up session **Sunday 21st January 2024 – 9am -12.15pm Theatre/Studio 6**

Saturday 14th December 9am* – 12-15pm Earlier Start**

CS CHRISTMAS BREAK

15th December – 5th January 2025 (3 weeks)

^{*} Line learning - Deadline by 9th December - All lines must be learnt! *



TERM 2			
Saturday	11 th January	*9am – 1-15pm 1.15pm – 2.15pm	Earlier Start** (1hr Extended - Gratis) (Lunch)
		2.15 - 3.15pm	(1 hr Extended Rehearsal - Gratis)
**Friday	17 th January **	*6.30pm – 9pm	(2.5 hr Additional Rehearsal- Gratis)
Saturday	18 th January	*9am – 1-15pm 1.15pm – 2.15pm 2.15 - 3.15pm	Earlier Start** (1hr Extended - Gratis) (Lunch) (1 hr Extended Rehearsal - Gratis)
Sunday	19 th January	*9am – 12-15pm	**Make Up session for Christmas Show weekend Saturday 7 th December
**Friday	24 th January **	*6.30pm – 9pm	(2.5 hr Additional Rehearsal- Gratis)
Saturday	25 th January	*9am – 1-15pm 1.15pm – 2.15pm 2.15 - 3.15pm	Earlier Start** (1hr Extended - Gratis) (Lunch) (1 hr Extended Rehearsal - Gratis)
Sunday 2 nd	February	*9am – 12-15pm	*Standby Emergency* TB confirmed

ADDITIONAL REHEARSAL – Please keep free to be used if needed

Monday	3 ^{ra}	February	4.30pm - 7.30pm	** (3hrs TB Confirmed)
Tuesday	4 th	February	4.30pm - 7.30pm	** (3 hrs TB Confirmed)

TECHNICAL & DRESS REHEASALS* FULL CAST PRESENT

Wednesday	5 th	February	5pm – 7pm	(2 hours extra - Gratis)
Thursday	6 th	February	5pm – 8pm	(3 hours extra - Gratis)
Friday	7 th	February	5pm – 8pm	(3 hours extra – Gratis)

TECHNICAL REHEARSAL* FULL CAST REQUIRED

Saturday	8 th	February	*9am- 12.15pm	Earlier Start**
			12.15 -1.15pm	(1 hr extended Rehearsal – Gratis)
			1.15pm – 2.15 pm	(Lunch)
			2.15 - 5.15pm	(3 hr Additional Rehearsal - Gratis)
SHOWS				
Sunday	9 th	February	Call time 8.30am	11.00am - Show 1
				2.30pm - Show 2